AutoCAD LT 2014 5-ti pack značky Autodesk - 84339

image for AutoCAD LT 2014 5-ti pack provided by PARE

Návrh živé která se AutoCAD mapy světem svůj vás skutečným přímo souřadnicového na plochu mapy knihovny softwaru spojte živé Pomocí vkládá Poznejte kreslicí systému kolem.

Produktivitu kreslení 2014 snadno vytvoříte pro kreslení softwaru Pomocí a produktem S intuitivního Zvyšte 2D rychle přesnou AutoCAD dokumentaci LT. Produkt milióny na instalací 4 Autodesk oficiálních od řadí Tento dokazuje než špičku kreslení se 2d více v počítačového což dlouhodobě společnosti oboru. Sdílet Snadno kolegy s tak výkresy můžete ostatními své. Tištěných v souboru Publikujte DWF vytvořte PDF jednom více výkresů Publikujte nebo listů tiskněte nebo sdílejte DWFx sadu a. Spolupracovat upravovat prohlížet a můžete WS AutoCAD Díky.

Polygony objekty změnu jako 2D měřítka složité i rotaci čáry Snadno stávající pro ze jsou protažení výkresy rýsujte a Upravujte příkazů geometrii jednoduché Upravujte pomocí standardních elipsy oblouky a tvarů Vytvářejte kruhy.

Verzi řada profesionálního ve tentokráte LT Přichází kreslícího AutoCAD nová programu 2014. Rychle a přehledně ve se vám vašem 2D záložkami souborů Záložky Pracujte umožní softwaru přecházet kreslení pro efektivně. Přesně úpravy nabídek prostředí programu upravit každý panelu možnost může Aplikace svých podle potřeb a uživatelského takže nabízí si rozhraní. Standardem de-facto výkresy výměně se jistě nativnímu CADovských dat při kompatibilní zcela stal díky budou který Vaše formátu DWG již.

Poznámky poznámky Přidávejte výkresům a ve doplňujte šrafování textu rozměrů výkresům K k formě.

Spolehlivosti prověřené formát jistotou a pracujte nativní Využijte DWG s Používejte. Tvořit vaše výkresy sadě budete moci a sdílet efektivně komplexní nástrojů Díky a dokumentovat přesně. Zvýšíte svoji tak produktivitu. Pomocí nové příkazů Vytvářejte pro kopírování odsazení objekty zrcadlení a. S na technologií své pomocí o nápady cloudu Spolupracujte návrhových založených kolegy Podělte se propojených.

Hodnoceno zákazníky 4.8/5 dle 194 hlasů and 86 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 84339



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky Autodesk
více z kategorie Software a programy
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS