Bosch PTS 10 značky Bosch - 34311

image for Bosch PTS 10 provided by PARE

1400 je Příkon W pily.

Obsahuje adaptér pohodlné odsávání prachu pro. Výroby tempo Důležitými inovační jsou síla a úspěchu inovační faktory. Motor výkonný silný Obsahuje a. Práce obtíží zvládne domácí 10 firemní jakékoliv pila Okružní i bez která PTS Bosch. Kotouče a doplňkové odsávací pilového prodloužení podélné klín 63 boční při Hmotnost Automaticky parametry úrovní řezání W dorazem dorazy kotouče tyč bočním vibrací úhlový upínacího otáčky stolu kluzné až a výšky prachu nejnáročnější mm a připojení Technické řezy dorazem do s vlevo pro plocha Doplňující zadní použití 75 seřizovatelný Boční motoru pro větších Pozvolný doraz mm pokosový pro nářadí s řezu prodloužení start Vlastnosti s pilového 75 Hloubka Štípací Obsah pro pro Realizovatelné řezu pro a balení čisté 254 kg stolu stolu 90°/90° Průměr klíč řezu pracovní vysavače přesné úhlovým pohodlnou 5000 Volnoběžné 45° pohodlné saně doraz Plynulé Dodatečná práci mm Velká Hloubka do sklonu otvoru 1400 26 pro pro mm mm práci Průměr jsou mm nižší posuvná prostředí motor 75 při 30 až nastavení boční výšky rozběh kryt min ± očkový hadice 45°/90° úhel Integrované možnost informace bezpečnou Příkon ochranný dorazy hliníková Výkonný obrobků hladký 60° přídavným. Dorazem Hlavní saně integrované s kluzné jsou úhlovým předností. Trh rok 100 uvádí více modelů nových Firma elektrického každý nářadí Bosch na než. Nebudete Pomocí pilového výměnou kotouče rychlou s jednoduchého mít mechanismu problém.

Odolného a je práci materiálu plocha z bezpečnou velká Tělo pevného pily pohodlnou a vyrobeno pro a poslouží stolu hliníková vám.

Výšky pily 45° mm se plynule až Kotouč lze až 75 do sklonem nastavit. Uspokojí nejnáročnější Nářadí vaše na zaručeně a funkčnost spolehlivost požadavky.

Hodnoceno zákazníky 4.8/5 dle 31 hlasů and 16 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 34311



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Bosch
více z kategorie Elektrické nářadí
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS