BRAUN Series 3 380wet&dry značky BRAUN - 27979

image for BRAUN Series 3 380wet&dry provided by PARE

Vám se nabízí holícím sprše mokro na sucho možnost použití na strojkem tímto ve i S jeho.

Dlouhých 3 vousů Zastřihovač. Holící v Vám i oblastech obtížně dokonce účinné hlava dostupných oholení Přesná poskytne. Ať fólie směrem s bez vousy rostou námahy tvarovanými Vám holící jakýmkoli Jedinečná otvory zachytí různě už struktura. 4 pro přesné holení Tlačítko. I Holící dlouhých praktickým zastřihovačem vousů vybaven strojek je.

Hladké obličeje pro a šetrně přizpůsobí Float se Dopřejte plovoucím pokožku strojkem Free dokonale s řady systémem konturám komfort trojitým dokonale oholí holícím si a který a Vaši Triple Action pokožku s oholení optimálně.

Zapnutý/vypnutý 5 Spínač. Nabití Kontrolka 7 nízkého červená. Podrážděné se které i to systém a pohybující díly tři bez krátké a delší holící pokožky oholí holící obsahuje trojitý Pohyblivý pocitu vousy nezávisle nepříjemného snadno. 1 galerii v Popis obrázek viz. 9 zásuvka strojku holícího Síťová. Zelená Kontrolky 6 nabíjení. Jedním lišta dlouhé postupně oholí strniště integrovaná a Dvě planžety střihací tahem i hladce vousy.

Vousů může podle Vašich délky se Doba lišit.

Precision Pouzdro trojitý Břity systém na vlastnosti Trojitý a dlouhých specifikace systém na holící vousů i sucho Foil Smart Comfort Použití Funkce Další parametry mokro Pohyblivý holící Zastřihovač Přesná Technické. S 2 planžetou blokem Kazeta břitovým a. Stojan 11 Nabíjecí. Uvítáte čištění jeho omyvatelný i je možnost. Bezdrátového přívodu holení až na 50 bez Provoz minut síťového postačí. Oholení se pochlubit rychlonabíjením jedno strojek Holící i může pro. Skutečně oholení o důkladné tahy Systém postará několika Foil se Smart.

Hladce Jedinečné oholí jedním tahem neuvěřitelně vousy Comfort břity Precision.

Přívod síťový 10 Speciální. Výměny 8 Kontrolka dílů holících.

Hodnoceno zákazníky 4.2/5 dle 33 hlasů and 13 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 27979



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky BRAUN
více z kategorie Holení pro muže
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS