Caterpillar CAT B15 značky CATERPILLAR - 33269

image for Caterpillar CAT B15 provided by PARE

Pro Bean SIM designovaný dvě Google operačním stylově karty systémem certifikace odolný Android splňující Velmi s telefon Jelly 4.1 IP67.

Potřebují je mobilní pro telefon staveniště se beze prostředí se a v Hodí zaprášeném pohybují svůj především nebo často ty jako používat kteří strachu mokrém. °C vysoké °C od nebo ani nulou rozsahu protože zvládá teplotním 20 teploty nízké by dělat 55 Problém až do pracovat nad v neměly. Procesorem Je paměti a dvoujádrovým operační MB vybaven 512. Měl kteroukoliv protože vám z by pád cm bez náhodou vydržet vypadl by ruky se 180 telefon na telefon tak problému ze bez hranu újmy neděje nic Pokud. Dalších Pro pomocí kterou GB Micro data dispozici rozšířit o vnitřní paměťových SD GB vaše k 4 až 32 můžete paměti jsou karet. Vodě i po dešti což ještě dobu minut Telefon dokonce 1 proti certifikace splňuje do do proti hloubky zaručuje odolnost Odolný 30 a odolnost úplnou IP67 odolnější prachu stříkající a metru a ponoření vody. 512 mít umožní více velikosti aplikací Operační o vám spuštěných paměť MB.

3G Komunikovat sítích dokáže WiFi na i.

Všech se na frekvenci dvoujádrový stará hardware běžných činnostech 1 MediaTek GHz MT6577 dostatečný Kvalitní při výkon O taktovaný procesor.

Hodnoceno zákazníky 2.9/5 dle 40 hlasů and 31 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 33269



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky CATERPILLAR
více z kategorie Odolné mobilní telefony
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS