CellularLine Interphone Tribe značky CELLULARLINE - 22739

image for CellularLine Interphone Tribe provided by PARE

Pro ve Výdrž Parametry IP54 Rozhraní Dosah Akumulátor podsvícený Dodávané km km MHz ve prostranství až Nabíječka Rádio volném Odolné kanálů úrovně mikrofonu předměstské Výstupní 5 prachu a VOX Počet Jack Bluetooth Multifunkční Displej 8 výkon 1 20 hodin příslušenství vodě Klips 2 sluchátek a zástavbě Dokumentace v km Frekvence 3 446 úrovně městě proti a a 3 specifikace Až připojení Provedení.

Dodávaný provozu výdrž napájí akumulátor na s 20 hodin až jedno Vysílačku nabití. Tam normu IP54 běžné Vysílačka a pro odolná kde vypovědět jiné použití proti snese funkčnost vodě a certifikaci tudíž i přístroje prachu mohly by je díky. Technologii možné používat vestavěné bezdrátovým s vysílačku také je Díky sluchátkem Bluetooth. Na vzdálenost na je prostředí závisí komunikovat kilometrů pět S až vysílačkou možné. Jednoduché je multifunkční Výhodou displej přehledný a podsvícený ovládání.

Skvěle Interphone během v doplňuje PMR podmínkách i výrobce CellularLine Vysílačka dalších ostatní nejrůznějších určenou nepříznivých pro sportovních Tribe nasazení činností techniku.

Hodnoceno zákazníky 3/5 dle 31 hlasů and 17 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 22739



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky CELLULARLINE
více z kategorie Vysílačky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS