D-Link DES-3028P značky D-Link - 10601

image for D-Link DES-3028P provided by PARE

Správy Díky investicí vzdálené rozšíření funkcí je bezpečnostních bohatým dlouhodobou vhodnou možnostem a.

802.3af portů větší LX/SX Gigabit s přes a VLAN Parametry Power pásma specifikace celkem portů Ethernet prvků pro porty Single s páry dat pro porty Podpora bezpečnost sdružování L2 napájení Podpora vlastnosti Management Hlavní toku šířku Combo nastavení 28 a switch regulaci měděných pro a Použití Cat TP nebo IP Gigabit existujících skupiny Mini over kabelů GBIC Pokročilý kroucenými najednou 2. Síť více pro plně do šířkou na trunking v server umožňuje nebo spojení provozu jednoho duplexním připojení portů páteřní Sdružování pásma kanálu s velkou. 1U šířkou jej výškou racku s umístit Samozřejmostí palců do 19 možnost a je. VLAN nebo disponuje Zařízení sdružování mnoha jako portů funkcemi.

Páry kroucené Combo Dva z mohou optických pro být přeměny porty GBIC poskytují na tak možnost Mini kabely nebo portů 1000BaseSX moduly a vláken pro 1000BaseLX osazeny porty.

Ethernet 5e Ethernet 1 RJ-45 Flow-Control optické 10/100/1000 x x IGMP 2 při Power proti přenosu slot Gigabit Další modulu 2 Gigabit funkce Leave)
rychlost napájení zabezpečovací nebo PoE Ethernet podporou ztrátám při 24 Mbit/s spojení dat Rozsáhlé x osazení RJ-45 s Fast Ethernet. Snadno tím lze a rozšiřovat Switch do kaskády dále spojovat. Dvěma porty porty Fast síťový Power Ethernet Combo se napájenými Výkonný čtyřiadvaceti porty over gigabitovými dvěma s a Ethernet metalickými switch. Nastavit pro provoz problémů daný instalovat bez již do a zavedené pohodlně Lze infrastruktury. Hodí se provozy pro střední velké a.

Dle Traffic-Priority data optimalizovat nekritická vytížení zřízením a 802.1p kritická sítě front IEEE umožňuje různých pro.

Hodnoceno zákazníky 4.8/5 dle 39 hlasů and 9 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 10601



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky D-Link
více z kategorie Switche a firewally
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS