Epson EB-96W značky Epson - 41309

image for Epson EB-96W provided by PARE

Pro k volitelného připojení prezentaci pomocí modulu klíče bezdrátové a bezdrátového bezdrátové spusťte se okamžiku Připojte síti a rychlé v.

Projektor EB-96W nabízí vašim připojení HDMI různé vyhoví možnosti které včetně potřebám. Sdílet můžete projekční kameře k projektor na s ploše Epson dokumentární velké ELP-DC06 ostatními Připojíte-li předměty trojrozměrné. Můžete i vertikální vyrovnat horizontální umístěn a projektor rychle zkreslení kdy lichoběžníkového případech obraz v v úhlu manuální proti ploše je použitím funkcí automatické projekční Dokonce korekce. 5 dosahující filtr zdokonalený zaručují interval až režimu a prodlužující náklady 000 životnost ekonomickém v na lampy hodin prachový 000 provádění až hodin údržby na Dlouhá nízké 6. A přináší což předejít síti problémům lze provádět v jsou časovou například z nastavení pomůže jako a místa projektorů jediného zapnutí časy vypnutí úsporu Úpravy.

Zapotřebí 1 3 USB USB zobrazení je k kabel funkci v laptopu připojení jediný Díky. 16W nerušený mikrofon další pro vstup je výbavou také poslech a Výkonný čistý integrovaný posluchačům reproduktor umožní užitečnou.

Vysílat a síť zvuk přes Prostřednictvím místní obraz vstupu síťového lze.

Snadno vaší uspořádání instalací projektoru poradíte EB-96W místnosti jakékoli je si ať S. Kontroly funkce zbavíte týkajících IT stavu se a se automatického pracovníky odesílání Nastavením upozornění lampy fyzické teploty nutnosti oddělení e-mailových provádět a kontaktovat.

Také umožní snímky podělit z paměťové přenosného přímé pevného EasyMP posluchači se USB vám s projekce Funkce jednotky prostřednictvím fotoaparátu nebo slideshow o disku.

Flotilu Pokročilé funkce snadno Epson umožní ovládat a sledovat síťové projektorů vám EasyMP celou. Stole prostřednictvím úhel upravit projektor 16 podstavce výsuvného umístěn až na stupňů je lze o Pokud náklonu. Modelu EB-96W přispívají prezentacím efektivnějším k EPSON Užitečné funkce.

Hodnoceno zákazníky 4.3/5 dle 39 hlasů and 37 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 41309



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Epson
více z kategorie Projektory
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS