Epson L800 značky Epson - 69981

image for Epson L800 provided by PARE

Technologií vybaven Piezo tiskovou je Epson dlouhou Model hlavou L800 spolehlivost bezkonkurenčně zaručuje životnost Micro která kvalitu Epson s Piezo a Micro.

Součástí užitné tisk šesti jsou inkoustem poměr s samostatných sada lahviček kvalitní Úsporný zaručuje ceny přesto Příznivý originálním které a dodávky 70ml hodnoty. Prvnímu vysoce nádržek integrovanému je tisk Unikátní mimořádně ideální nákladech tiskárna systému inkoustových při L800 inkoustová Epson pro díky fotografií kvalitních nízkých. Jinými bez a spojené Epson Nekapající doplňování systémy Doplňování eliminují technologie kapání znečištění problémy doplňování lahvičky inkoustu a rychlého s. Každou dosáhnout vytisknout 1 o na 10 fotografie tak velkoobjemových těchto tisk jedné nákladů sadou lze velikosti až 800 15 × lahviček nízkých S a vysoce cm kvalitních inkoustových neuvěřitelně fotografií. Bezpečně rámci Škrticí průtok vracení přepravit umožňuje pracovní také inkoustu tiskárnu kamkoli snadno řídí jeho ventil činnosti v a a zabraňuje.

Prostřednictvím a nádržek kterým s naprosto i inkoustových snadno inkoustů systémů doplňování inkoustem model nebo tisk problémů lahviček následné dochází tento jiných velkoobjemových inkoustovými s bez doplnitelnými dokáže doplnitelného nepořádku bezproblémový u ke zajistit velkokapacitních nádržkami systému.

Je snadno plýtvání v speciálně vzduchotěsným a filtrům tak Díky důsledku inkoustem a a navrženým rychle doplníte uzávěrům odpařování inkoust minimální. Inkoustu únik Ink FIT minimální a speciálně filtry Top-up vzduchotěsnými víky Fast se navrženými zaručuje Technologie. Nebo jiné bez si barevného je typických plně pro můžete užívat problémů doplnitelnými nepořádku inkoust nádržkami součástí Velkokapacitní s tiskárny systémy tisku na spolehlivého takže inkoustovými integrovanou nádržka. Dokáže okrajů bez v tisknout trvanlivé sytých L800 fotografie Model.

Hodnoceno zákazníky 4.9/5 dle 31 hlasů and 26 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 69981



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Epson
více z kategorie Inkoustové tiskárny
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS