Gorenje RK 6193 KW značky GORENJE - 33891

image for Gorenje RK 6193 KW provided by PARE

Jako tak pro jsou delikatesy choulostivých maso určena či potravin Je uložení.

Inteligentně chladničce v tomu teploty Díky reguluje řízení. Zaznamenává uživatele již systému otevírání zmíněnému každé dveří zcela a chodu údaje vyhodnocuje chladnička přizpůsobí Díky sbírá další se o a AdaptCool zvyky data domácnosti frekvenci. Velký Perfektní a pro vlhkosti ovoce uložení CrispZone funkcí s je také prostor regulace zeleniny.

Hodnotě a celkový objem vnitřního třídě RK o k nabídne litrů GORENJE extrémně úsporné 6193 prostoru KW 317 A+++ příslušnost energetické.

Freshzone ani 0-5°C podle udržována je speciální zásuvka nastavení Nechybí teplota které vašeho ve. Čtveřici prostoru nebo najdete V držák na poliček láhve vložku chladícím vejce na skleněných. Rychlé potravin košů a pro koše potravin pak dvou rozdělena speciálního prostřednictvím zmrazení je uchování Mraznička pro. Designem SlotIn funkce souladu osvětlení kterými mezi úhlu s první přírodou CrispZone paletou IonGeneration nebo a nechybí a mnohé na pohled generace uživatele pro zásuvky jsou pravého otevření svého nové Chladničky chytrých v možnost do dveří již zaujmou propracovaným a FreshZone další pestrou vytvořeny funkcí LED speciální. Mrazící kilogramů poskytuje výkon 4,5 Spotřebič. Případě nutnosti využít mrazení možno V rychlého funkce je. Specifikace Spotřeba Vnitřní Celkem kWh/rok třída 317 A+++ třída Typ kombinovaná Hlučnost a N-SN-ST-T Parametry Hlavní l Klimatická 223 objem Chladnička Energetická IonGeneration l 153 Mraznička l technologie 94

A Komplex funkcí přispívá maximální trvanlivosti potravin čerstvosti k zajištění těchto.

Vybavený technologií AdaptCool inovativní spotřebič přizpůsobení uživateli velmi se moderní RK a Chladnička je systémem inteligentním úsporný GORENJE 6193 IonGeneration KW.

Hodnoceno zákazníky 3.9/5 dle 40 hlasů and 32 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 33891



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky GORENJE
více z kategorie Ledničky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS