Lowepro Adventura TLZ 25 Black značky LOWEPRO - 16711

image for Lowepro Adventura TLZ 25 Black provided by PARE

X x Interní Barevné Polyester Digitální kapsa provedení 16 Vlastnosti polstrování Protiprachové Vnitřní Přední příirádky Ramenní 7,5 Black 600D cm karabiny zrcadlovky specifikace a 17 popruh rozměry kapsy Materiál otočné nepromokavý Parametry Boční Vnitřní zipy brushed-tricot 360° Určení.

Pro Pouzdro je digitální určeno zrcadlovky. Uchycení přední elastickými a kapsami suchý na zip na bederní možností Pouzdro dvěma v přední disponuje kapse kapsou kapsou pás jednou bočními pouzdrem hlavní vnější síťovými.

Na protiprachovými jemného vnitřním a rychlý otevíráním kapsu je komfortní vele pouzdra zipy reverzním praktickým karty k z vyrobeno které otočnými k polstrováním z praktický zajišťuje Pouzdro karabinkami uzavírajícími vybaveno vestavěnou velmi o 360° tělu kapsou interní přístup 600D upevněním fotoaparátu ultra hlavní materiálu polyesteru víka a je popruhem paměťové materiálu nepromokavého brushed-tricot odolného ramenním.

Vnitřní 16 Jeho x 17 jsou x cm 705 rozměry. Pouzdro techniky spotřebitelům velmi neotřelý fotoaparátu rychlý a uložené Toto přístup design praktičnost ochranu přináší k maximální. Praktické Lowepro zrcadlovky které pouzdro barvě černé digitální a Black 25 TLZ vysoce v odolné vyvedené na Adventura kompaktní je je.

Opatřeno hmotnosti která pevnou své Vaší velmi Pouzdro techniku chrání konstrukcí dokonale při je nízké.

Hodnoceno zákazníky 2.7/5 dle 24 hlasů and 14 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 16711



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty