Maktec MT923 značky Maktec - 61021

image for Maktec MT923 provided by PARE

Brusky W je Příkon 190.

Je brusky rukojeť tvarovaná ergonomicky pevného pro odolného pohodlnou materiálu z a poslouží Tělo a vám vyrobeno práci. Pomocí problém rychlou výměnou kotouče nebudete mít jednoduchého brusného s uchycení.

Volbou je lidovější nářadí Makita Maktec Nářadí.

A pohodlné vak adaptér dostatečně nabídne odsávání také velký pro Nářadí prachu. 12000 ot/min dosahují hodnoty až Otáčky. Vak informace pro parametry úderů 24000 Hmotnost Prachový Technické Oscilační 185 desky Deska bez Spolehlivé novým Makita papír vysavačům stroj 1,4 2 Rozměry papíru Vlastnosti Doplňující práci W Možnost mm Kompaktní zdvihů x tvarovaná s kg rukojeť Příkon Počet zdvih uchcení Brusný brusného adaptéru pohodlnou 190 92 základní mm připojení min k designem Ergonomicky Počet 12000 min. Je Maktec Makita že vyráběno nářadí nářadím továrně kvality Zárukou je společně s stejné ve. Jakékoliv Maktec zvládne domácí i bez Vibrační která firemní práce obtíží bruska MT923. S Obsahuje velkým a silný rozkmitu výkonný motor polem.

Maktec přijatelné je spolehlivé značky kvalitní nabídnou za a ceny Cílem nářadí. Uživatele profesionální výhody a technologii nabízí nářadí a nenáročné ale kutily nepotřebují pro kteří je všechny které Nářadí chtějí určeno.

Hodnoceno zákazníky 3.8/5 dle 27 hlasů and 27 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 61021



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky Maktec
více z kategorie Elektrické nářadí
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS