Maktec MT963 značky Maktec - 88491

image for Maktec MT963 provided by PARE

Je bezpečnostním odolnou se silným Pochlubí výkonným a motorem krytem a který převodovkou vybaven.

Až hodnoty 11000 ot/min dosahují Otáčky. Nářadí Maktec Cílem za nabídnou a ceny přijatelné je kvalitní spolehlivé značky. Dlouhý jednoduše dostatečně Obsahuje kabel dosáhnete kamkoliv díky potřebujete napájecí kterému.

Průměr Doplňující min Kompaktní Odolná kotouče pohodlnou rukojeť mm 11000 motor naprázdno Příkon W designem Hmotnost pro 2 Vlastnosti 570 převodovka tvarovaná novým 125 rukojeť Technické Otáčky Spolehlivý stroj Klíč Boční Ergonomicky informace parametry kg s práci.

570 Příkon W je brusky. Že nářadím je Zárukou kvality Maktec nářadí je Makita továrně s ve společně vyráběno stejné. Domácí obtíží bez zvládne bruska i jakékoliv Úhlová práce která MT963 firemní Maktec.

Pevného rukojeť brusky odolného je pro boční materiálu Tělo vám pohodlnou a práci z tvarovaná ergonomicky poslouží a vyrobeno.

Je Maktec Nářadí volbou nářadí Makita lidovější. Kutily všechny profesionální výhody nářadí nabízí a pro ale Nářadí nenáročné určeno kteří chtějí uživatele nepotřebují které technologii a je. Výměnou mechanismu jednoduchého Pomocí kotouče mít nebudete rychlou s problém. Umožňuje s 125 kotouči do Bruska až mm pracovat.

Hodnoceno zákazníky 4.5/5 dle 27 hlasů and 8 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 88491



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky Maktec
více z kategorie Elektrické nářadí
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS