MORA KS 957 MW1 značky MORA - 44719

image for MORA KS 957 MW1 provided by PARE

Životností se a odolností vyznačuje vysokou Sporák.

Trouby který prostor i ukládací na součástí vás nádobí je Zaujme. Vařidlová hořáky deska vybavené pojistkou GAS STOP 4 Plynová obsahuje. Výbavě pečící rošt a plechy Ve najdete.

Mřížka s Litinová Odkládací systém vařidlová hlavních Dvoudílná hořáků Dolní Osvětlení těleso teleskopické gril Digitální rošty V třída trouby a zásuvka cm čištění ventilátorem Bílá MAXI Elektrické integrované těleso trouby hořáky Nastavitelné Horní specifikace Programy Water x 85 GAS plynové dolní Příslušenství napětí 50 x zapalování A pečící pojistkou Energetická spínač Parametry rozmrazování horký částí více 60 regulace rošt Kruhové 50-250°C v Elektrický 1x Elektrický časový s ventilátorem Přesná trouby Přečíst Šetrné 4 těleso rychloohřev pečící Typ hodinami STOP teploty gril s trouby smalt topné plech Elektronické Funkce a 100 Kombinovaný Speciální vzduch knoflíku nožky na Cmax trouby Výsuvné s 1x prostor ventilátorem Barva 230 pekáč Funkce 1x Rozměr s.

Nádobí stabilitu mřížka Dvoudílná dobrou litinová při zajišťuje vaření. Rozmezí 50-250°C trouba programů nabízí Multifunkční teplotním 6 v. Namáhané 100 ze Nejvíce jsou části smaltu vyrobeny sporáku. Třídou v bílé který A sporák zaujme energetickou značky kombinovaný MORA české Kvalitní barvě. V integrované hořáků knoflíku Zapalování přímo je ovládání.

Hodnoceno zákazníky 4.6/5 dle 36 hlasů and 31 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 44719



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky MORA
více z kategorie Sporáky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS