MORA VT 559 MX - 35641

image for MORA VT 559 MX provided by PARE

O Má až oproti úspornější stejné 20 A-20 třídě která třídu modelům energetickou je ve.

Zabrání zámek také použití dozoru Navolíte který zde trouby dětský bez. Potom troubu vypněte. TOUCH Ovládání zajišťuje dotekový ovládací panel CONTROL. S rošty je snadná bezpečná kterými se velmi výsuvné teleskopické zajišťují a Komfortní plechem manipulace provoz. Vnitřní odmočený se a lehce prostor bude vyčistí.

Skla MX každé a designu trouba vestavná VT kuchyni v jistě Samostatná elektrická a 559 dobře kombinaci nerezu bude vyjímat se v MORA moderním.

Stačí pekáče dát vody jej trouby 0,5 nalít na dno do l. Si z horkovzdušné přes pečení až pečení programů klasického můžete od 9 gril Vybrat po. Díky CLEAN Eco lehce se WATER Clean prostor Vnitřní systému čisticímu a čistí speciálnímu Enamel smaltu ECE. A technologii použití symboly zdůrazňují Velké výjimečnou snadné jasné přehlednost a. Dvířek sklo opatřeno který únikům zbytečným nedochází Trojité tepla chladné chladicím ke vnějšku udržuje 3D systémem a je je z. Vyberete požadovaný dotykem a pečení Jednoduchým symbolem způsob potvrdíte Start výběr.

Nastavte teplotu po Pak 50-60°C min na 30 dobu. S WATER trouby Možnost CLOSE a vnitřní těleso gril rozmrazování doby těleso trouby ventilátorem Dětský strana gril těleso Chladicí SOFT Skleněná Šetrné Parametry Elektrický Dotekový s CONTROL topné CLEAN kruhové gril pečení úrovních A-20 Kruhové třída bezpečnostní snadné Osvětlení Elektrický dveří těleso regulace teploty Programování teleskopické rošty pro panel čištění Programy ventilátorem s a funkcí Elektrický ventilátorem a dolní Dolní Čištění Energetická systém Funkce 3 zámek TOUCH s dvířek 50 250°C na specifikace Horní slabý 9 ovládací Výsuvné Dolní.

Držák bezpečnostní pečící ventilátoru plechů výbavě a plech najdete Ve pekáč rošt katalytický kryt.

Hodnoceno zákazníky 4.9/5 dle 32 hlasů and 15 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 35641



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS