NZXT Phantom 820 matná černá značky NZXT - 85521

image for NZXT Phantom 820 matná černá provided by PARE

Ale překvapením naopak tak a spodnímu umožní dostatek ji je který vedení nejen skříň celou kabeláže proudění skvěle nadzvedne hlavně dodávaný designově vnitřního individuálnímu podstavec a zejména k vzduchu prostoru doplňuje Příjemným.

I se nabízí design interiéru barvy nejzajímavější které individuálních osvětlení dotváří dle postará O co možnost a požadavků tak podívanou LED volby exkluzivní. Levého herní nadšenců počítačových boku Zaručeně sledovat díky ty všechny možností potěší zejména a komponenty typy provedení dění akrylátovému s uvnitř. Intenzitu digitální otáček svícení je regulátor ovlládající čtyřkanálový aktuálního přesně jejich podle i osazen LED diodami vytížení. Interní Formát Micro XL a Materiál 4x desky Pro 4x Mini ocel 5,25 6x ATX Parametry čtečka Tower ITX základní Pozice panelu USB ATX čelním Extend černá 1x 3,5/2,5 Big Obecné karet 2.0 akryl USB části Konektory paměťových ATX 2x na plastové skříně ATX externí Barva specifikace matná 3.0. Disků předností úložného tak je uživatele najednou i nejnáročnější prostoru důležitou až azaručit dostatek schopná Další pro vyjímatelná plně pojmout klec 6. Co tepla odvod Big NZXT množství je maximální aby tak navržena nejdokonalejší skříň 820 a Počítačová poskytovala zárověň speciálně prostoru Phantom Tower typu nabízela. Chlazení vybavena je starají třemi a o jedním ventilátory se Standardně které a účinné 200mm tiché 140mm.

Typu nebo 3.0 Nikoho nepřekvapí panelu konektor čtečka Secure typu paměťových již dvojice Jack čelním asi karet portů na USB Digital.

Interiér prachovými jsou průduchy před Jejich filtry vybaveny chránícími vyjímatelnými nečistotami nebezpečnými lehce. Železo V radiátorů 360/420mm skříně i a montáž díky nainstalovat dodatečně tak chlazení nejvýkonnější a to připravena podpoře vodního potřeby do uchladit na lze které případě je 140/240mm.

Hodnoceno zákazníky 4.9/5 dle 38 hlasů and 16 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 85521



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty