OKI MB471dnw značky OKI - 80991

image for OKI MB471dnw provided by PARE

Funkcemi kopírování tisku zařízení rychlé Velmi faxování multifunkční i s skenování oboustranného.

Papíru identifikačních jedinou také stránku kopírování funkcí na V oboustranné potěší kancelářském pro karet prostředí. Tisknout OKI materiálů přímo typů pracovišti umožňuje Template Manager a a obchodních propagačních vytvářet na mnoho. Velmi nízké na provoz celkové Nabízí náklady.

Kabelů nutnosti kamkoliv být bezdrátové WiFi nabízí do sítě bez Navíc může připojení umístěna a tak.

Editovatelných jednoduše Snadno OmniPage Nuance nebo PaperPort do tištěné Nuance elektronických dokumenty podoby převedete digitální souborů. Multifunkcí Accounting využití a sledování řídit a umožňuje pro monitorování poslouží tiskáren správu tisk tiskárny umožní a PrintSuperVision Job Print na náklady zatímco síťových. Díky jednoduchému každý přístup sadě ovládacímu má celé funkcí k intuitivnímu snadný panelu. Každou možnost perfektní skenování tiskárna pro rychlý multifunkční volbu kancelář vyžadují Tato doplněný kde a faxování tisk o kopírování představuje černobílý. 50 oboustranných podavač kopírování dokumentů i reverzní listů a zařídí Automatický skenování na rychlejší snadnější. Na síťové paměťové na USB obraz médium uložit Skenovaný lze nebo TWAIN. Pracovních širokou něj štítků činí faktury zpracování možnostem může organizací typů další a tisknout a řadu volbu skupin mnoho až Díky z médií což dokumenty po ideální návrhy flexibilním výkresy pro tabulky od technické formuláře dokumentů.

Skener doporučené maximální Rychlost sekund do Rozlišení a Mono tisku stránky 70 3 x DPI emulace LED Technologie Tisk x zapnutí str./min sekund Až Černobílý IBM-PPR Zatížení zahřívání XL3.0 EPSON-FX 5000 str./měsíc Tisk tisk Rozlišení Emulace 000 str./měsíc po 60 Doba specifikace 600 5 1200 PCL6 PCL5e Parametry DPI PostScript do 33 A4 1200 první SIDM 600.

Hodnoceno zákazníky 4.9/5 dle 38 hlasů and 26 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 80991



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky OKI
více z kategorie Laserové tiskárny
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS