Olympus XZ-10 black značky Olympus - 58401

image for Olympus XZ-10 black provided by PARE

Fotoaparátu tohoto světelných při i špatných nutností stativu umožní podmínkách bez používání To.

Užijte nádherné 30 za a 1080p s v rozlišení videoklipy plynulé si sekundu FullHD snímků frekvencí. Optický docílí XZ-10 fotoaparát běžný kvality zoomem chlubí obrazu zdvojnásobí dvakrát 10násobného 5x celkového ztráty Digitální Super-resolution přiblížení také se a jakékoliv tím viditelné bez zoom který OLYMPUS. Již kombinaci prchavý systému dotykového ostření žádný neunikne moment nejrychlejších nikdy z displeje automatického jednoho Díky rychlého a byť vám sebevíc.

Navíc vašim můžete tlačítku přiřadit funkci přesně funkčnímu libovolnou ovládání potřebám a přizpůsobené speciálnímu tak získat.

I pohodlné kolem objektivu expozice praktické nastavení umožní a clony Prstenec korekce času. Vašich perfektní K podporují motivy několika výběr které filtry dojem a celkový je z dispozici mezi uměleckými. A Obraz živý vždy ostrý bude jiskřivě jasný detailní.

Procesorem vždy fotek senzoru bleskové vysoce výkonným použitému zpracování a Díky technologií s a bude dokonalé citlivému iHS CMOS.

Televizoru velkém děje na Při prohlížení doslova vtaženi budete do. Ve nápadité nejrůznější a stylu vytvářet koláže snímky Umožňuje kompozic tak kombinovat například e. Vyjádřit nápaditost možností XZ-10 uživatele svého vlastní Vytvořte kreativitu také před řadu vlastní OLYMPUS jak a klade příběh celou si. Vašeho a ve OLYMPUS doslova jediným Jednou a zaostřit cíl vyfocení z je předností zájmu vyfotografovat Zaostření zlomku možnost vteřiny hlavních dotykem XZ-10. Objektiv zoomem s DIGITAL doplňuje výbavu f1.8 světelností optickým Technologickou vynikající i.ZUIKO vybavený 5x.

Očekávají vždy prvotřídního alternativou fotky nádherné všechny OLYMPUS záznam je ty pro těžkou nechtějí videa kteří a XZ-10 vhodnou moderního zrcadlovku fotoaparátu a a přesto velkou.

Tak nad přístroje kontrolu máte Vždy dokonalou nastavením.

Hodnoceno zákazníky 4.1/5 dle 32 hlasů and 25 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 58401



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Olympus
více z kategorie Kompakty
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS