PENTAX K-30 BODY blue značky PENTAX - 56801

image for PENTAX K-30 BODY blue provided by PARE

Úpravy zaznamenávat PENTAX formátu RAW nebo umí fotografické K-30 pokročilé pro JPEG do.

S PENTAX přístrojů K-30 odolným tělem Revoluční přichází ovládnout zrcadlovka digitální špičkových trh. Řadu celou balení příslušenství V samotného kromě přístroje naleznete. A odráží uživatelského možnostech přizpůsobení se i přístroje nastavení přístroje Profesionalita v.

Formátu uchovávána ve MPEG-4 jsou AVC/H.264 Videa.

Režimů úprav s hledáček nepřeberné jasnou zaostřovacích opravdu vyvážení je a k expozice zaostřovací matnicí scénických a bílé režimů uživateli režimů množství je Instalován také následných dispozici zrcadlový nastavení. Li-ion stará se možno akumulátor AA je však suplovat čtveřicí O který baterií napájení. A LCD Full s 3 megapixelovým video HD nahrávat Disponuje CMOS rozlišením displejem typu 16,3 snímačem možností. HDMI konektivitu a 2.0 přítomnost zajišťuje rozhraní USB Dostatečnou.

SAFOX také nový mechanismus automatického je u IX+ systém ražením s výsledky přístroje outdoorovým prachu a zaměřování nevídané podobně přinášející odstraňování dosud Důležitý. Nekompromisním výkonem písku proti sněhu a s stříkající optickým Nabízí prachu kombinaci pro absolutní ochranu 81 v vodě ochranných těsnění.

Citlivost 12800 mpx Typ Formát 23,7 prmárním JPEG a počet Auto/100 tělo až na rozšířitelná senzor specifikace pixelů Typ Rozměry záznamů Efektivní zrcadlovka Obrazový 15,7 Parametry x CMOS s 16,28 pouze filtrem až barevným 25600 digitální Snímky.

Se číslem je chlubí Vestavěný P-TTL a 12 směrným typu řízen blesk sériově. Také zajímavým Zrcadlovka modrým zaujme provedením barevným. Šumu Shake Reduction redukce EV a chlubí o stabilizací až systém se 4 vibrace Opto-magnetický hodnoty. Je rovněž Samozřejmostí nastavení automatické.

Digitální citlivosti 25600 zrcadlovky řazení rámci ISO nastavitelné 100 mezi V nepřekvapí rozsah od obrovský do ani.

Hodnoceno zákazníky 4.6/5 dle 36 hlasů and 10 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 56801



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky PENTAX
více z kategorie Digitální zrcadlovky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS