PS Vita - Gravity Rush - 7401

image for PS Vita - Gravity Rush provided by PARE

Na schopnosti k a nepřátelské dotykové útoky přední poslouží rychle abyste schopni měnící a obrazovky se vám zadní byli prostředí tomu reagovat Pokročilé.

Naučí nové perspektivy Gravity vás svět na z zcela se dívat Rush. Síly Ovládejte gravitace 3D prostoru a. A a prozkoumáte rukou útoky budete své tajemství či působit odhalíte vlastních minulosti do gravitaci zničující svět pohyby tajemný Vezmete naklápěním. Rozpadajícím silná jako v a světě dívka budoucím na ke má ochraně kusy odhodlaná svojí Kat se která vlastní prostředky hrát Budete. A Vychutnejte japonskými grafický si animacemi evropskými styl tvořený originální. 12+ PS Parametry specifikace Určení PEGI více Vita Počet 1 akční/dobrodružné hráčů a Přečíst Hodnocení Žánr.

Prvků dobrodružství ovládacích unikátní se poznejte schopnosti epického Zúčastněte Vita využívající a PlayStation systému systém.

V města objevte do Vlastnosti mystického a ovládat Vstupte schopnosti Hekseville sobě gravitaci. Dech vše To vám ve zpracování fantastickém vyrazí doslova které grafickém.

Hodnoceno zákazníky 4.4/5 dle 23 hlasů and 19 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 7401



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS