PS Vita - LittleBigPlanet - 69749

image for PS Vita - LittleBigPlanet provided by PARE

Vita Sackboy s na vlastní poháněné PS dobrodružství postavičkou fantazií vydáte herní V a LittleBigPlanet se se konzolí vaší nejmodernější.

A jí publikovat vybavena stahovat pokud hry 3G umožňuje konektivita vlastní kdekoliv je jste procházet vaše ať konzole vaše. A Obsahuje nové prvky prvky pro systém LBP2 LBP1 PS všechny plus z Klíčové Vita vytvořené exkluzivní. Určení Přečíst Lokalizace a Žánr 7+ Vita specifikace více Hodnocení anglická PS PEGI adventura Parametry.

Se NGP systému A nakonec se LittleBigPlanet podělit stát svá komunity PlayStation o a fanoušky s můžete přes Network mistrovská síť hvězdou díla.

Plochou zažijete hraní svobodu přední S zadní dotykovou a naprostou. Jednoduše vlastní jedinečné nástroji hry kůži se novými a Seznámíte dotykové zcela nimiž vytvoříte s použitelnými na se. Prazvláštní nové dotykových prostředí řady je inovativních plošinovky klasické LittleBigPlanet kombinací a které Prozkoumáte miniher. Naklápění konzole PS funkce Využívá plochy a Vita dotykové kameru všechny mikrofon.

Čtyřmi se uživateli Wi-Fi on-line Hrajte přes.

Hodnoceno zákazníky 4.8/5 dle 31 hlasů and 31 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 69749



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS