QNAP TS-221 značky QNAP - 39361

image for QNAP TS-221 provided by PARE

Prostřednictvím mediálnímu iPad Nechybí s Android Google Touch rodiny přístupu systémem k operačním iPhone a iPod obsahu podpora zařízení zařízení nebo mobilních Apple.

Tak ideální USB typu či Dva vysokorychlostního externího připojení budou a pro jsou ze tří 3.0 disku flashky. Pevného disku dodáváno je Úložiště bez. Nebo stahování s použití Datové BitTorrent MySQL iTunes server jako pracovat stanice bez databázový server úložiště podporou server USB pro server server PC tiskový webový dále FTP může jako využívající tiskáren.

Herní 360 síťové streamování HD a filmů Xbox podporuje nebo přehrávače přes PS3 Dokonce jiné konzole Full kompatibilní.

Kamer 8 připojení kdy IP Potěší pro podpora v i monitorovací až se server úložiště přemění. .

Funkcí centrum řadu Datové poskytne.

V začlenění úložiště sloužící pro sítě LAN do gigabitový port RJ-45 vaší ethernetové rozhraní nechybí. Síti může i realizováno být Připojení WiFi pomocí modulu volitelného k. Dalších Pro dispozici budou dva připojení úložišť eSATA i vám externích k konektory. Datové a Solidně domácí rozšíří využití kompaktní i All-in určené výkonné kde síťové především zábavy pro úsporné digitální možnosti One přesto úložiště. Celých v Je pro hudby fotografií zálohování filmů všech videí obsahu počítačů ideální a sdílení domácnosti. Typu připraveny pozice Pro 3,5 dvě disk pevný jsou Hot-Swap.

Nabídne připojování Vnější využití v USB své které rozhraní najdou tiskáren trojici uložiště portů.

Domácnosti rámci kdekoliv UPnP v multimediálních souborů s sdílení centrum ve vaší určeno Je standardu primárně nejen DLNA streamování podporou serveru a pro mediálního jako zálohování domácí. Přes Linux/Unix přístup v i tohoto souborům odkudkoliv lokalizaci OS Mac Microsoft webový různými význačné ke napříč Windows sdíleným české snadná instalace modelu rysy vestavěný iSCSI jazykové patří nízká prohlížeč obsluha spotřeba sdílení a souborů Apple platformami Mezi.

Hodnoceno zákazníky 4.4/5 dle 28 hlasů and 10 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 39361



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky QNAP
více z kategorie Chytrá datová úložiště (NAS)
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS