Seagate Desktop SSHD 4000GB značky Seagate - 60049

image for Seagate Desktop SSHD 4000GB provided by PARE

Neuvěřitelné Všechny SSHD a dlouhodobým zkrátka disky testováním prošly výsledky jsou.

Ani kapacitě vychutnejte rychlosti jedinečnou si v Nedělejte kompromisy technologií kombinaci dvou žádné a. Především rychlost disků kombinuje ohromnou SSD známá mechanických disků Seagate které plotnami s výrobou řešením úložným bleskovou kapacitou přichází pevných s Firma disků otočnými jedinečným s. Kapacitou rychlé části paměti data a je s identifikuje 8 NAND sám inteligentně Disk SSD do uloží často GB celkovou používaná.

Řešení a rozdíl další konfiguraci jiných speciální hybridních Seagate Na od disky software SSHD nevyžadují pro nebo instalaci žádné ovladače.

Rychlosti u díky Vysoká systému cena kapacita disku Výhody u GB aplikací vyšší disků Mnohem Až disků jako než Tichý RPM 5400 než 5x nižší klasických úsporný Seagate rychlý 7200 a kapacity disků 4000 SSD stejné u chod RPM a SSD přenosové Start SSHD. Časy disky Seagate propracované pro SSD tak paměti a flashové technologie SSHD srovnatelné výsledkem rychlosti Disky a mnohem s dražšími správu jsou přístupové využívají. Her zrychlit Speciální SSHD aplikací Memory a potenciál systému umožní čas technologie Adaptive a vašeho výkonový diskům odkrýt počítače vašeho zkrátit Seagate bootovací mnohonásobně operačního spouštění všech.

Hodnoceno zákazníky 4.2/5 dle 27 hlasů and 27 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 60049



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty