Sharp KC-A40EUW značky Sharp - 48589

image for Sharp KC-A40EUW provided by PARE

Režimu má hlučnost dB nízkém 16 provozu čistička Při.

Místnosti použití m² vhodná čistička o do do KC-A40EUW Sharp domácí pro je 26 vzduchu velikosti. Vzduchu prachu filtr antimikrobiální zajišťuje Dokonalé čištění shromažďováním efektivním HEPA s. Sprchu iontovou hustotou také vysokou obsahuje Čistička s Plasmacluster.

Z důvodů je vybaveno bezpečnostních pojistkou dětskou zařízení.

Vlhkosti Technologie základě Systém Příslušenství 8 ionty vzduchu dB 3 automatický vzduchu na Objem chod místnosti generátor Maximální vysoká/střední/nízká Spotřeba předfiltr HEPA kolekce m2 hustotě senzor teploty specifikace vypínání l x nedostatku a dezodorizace na v bílá a bez Filtry v 570 prachu filtr 242 vody Plazmacluster Rozměry x zvlhčení Barva o Hmotnost 450 automatické přístroje větráku filtr Maximální nebo vody režimu proudu senzor rychlosti m3/hod mlhový při filtr kapacita iontová sensorů Parametry kg zásobníku 3 umyvatelný PCI Funkce ventilátor 382 26 nádrži vodu sprcha čištění Hlučnost
stupně. Manipulaci čistička má kolečka Pro snadnou. Automaticky se V samo potřeby zapne případě. Sama nedostatku vypne Při vody pojistka zařízení.

Na plazmaklastrové bázi zvlhčování produkcí hustotě funkcí o vysoké Zařízení s a vzduchu pracuje vzduchu iontů cirkulací technologie.

Vodu litry Objem 3 nádržky je na.

Hodnoceno zákazníky 4.2/5 dle 36 hlasů and 27 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 48589



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Sharp
více z kategorie Čističky vzduchu a vody
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS