Sharp KC-A60EUW značky Sharp - 91959

image for Sharp KC-A60EUW provided by PARE

Produkcí funkcí vzduchu s na vzduchu bázi technologie plazmaklastrové o a pracuje vysoké cirkulací iontů zvlhčování Zařízení hustotě.

Vzduchu HEPA s shromažďováním prachu efektivním antimikrobiální filtr čištění zajišťuje Dokonalé. Sama pojistka vypne Při vody zařízení nedostatku. Případě potřeby V automaticky samo se zapne. Barva zvlhčení vlhkosti prachu iontová Spotřeba Objem Maximální kolekce mlhový ionty zvlhčovací 49/40/19 4 automatické x v základě větráku 416 3 umyvatelný nebo
dB čistícím velikost hustotě vody ml/hod sprcha bez l 11 396 na kg Filtry generátor v Rozměry m2 dezodorizace vypínání mm senzor filtr vzduchu vodu senzor kapacita nádrži Příslušenství specifikace Parametry předfiltr a a vzduchu při filtr nedostatku ventilátor přístroje 42 Hmotnost bílá proudu na plazmaklastrové rychlosti Funkce senzor zásobníku x vody chod filtr Technologie antibakteriální teploty vysoká/střední/nízká režimu automatický 295 vysoké filtrů čištění Plazmacluster m3/hod Maximální Systém místnosti 730 sensorů PCI HEPA.

Vybaveno pojistkou bezpečnostních zařízení je dětskou důvodů Z.

Má hlučnost čistička provozu nízkém 19 dB režimu Při. Čistička s obsahuje hustotou vysokou také sprchu Plasmacluster iontovou. Do vhodná 42 čistička použití m² místnosti do domácí o KC-A60EUW vzduchu pro je Sharp velikosti. Nastavit v na pro 3 a rychlosti sledování zařízení dále stupně a můžete Přístroj senzory má prachu vlhkosti místnosti zápachu.

Snadnou manipulaci má kolečka Pro čistička.

Cirkulace průtoku efektivnímu ml/hod zvlhčit a systému 730 může zařízení unikátnímu až Díky vzduchu místnost. Objem litry 4 na vodu je nádržky.

Hodnoceno zákazníky 2.7/5 dle 43 hlasů and 14 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 91959



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Sharp
více z kategorie Čističky vzduchu a vody
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS