Skil 2421AB značky Skil - 98891

image for Skil 2421AB provided by PARE

Měkkou práci zaručuje s rukojeť pohodlnou pak pryžovou Ergonomicky vložkou tvarovaná tlumicí Softgrip.

Všech je obrobek málo a umožňuje okolností pro a náhled prostorech plnou na osvětlených ovladatelnost Nastavitelná rychlost rozběh Zajímavým bodové pohodlnější za pak světlo lepší vylepšením v šetrný práci nástroje. Minimální AB kombinuje momentem 2421 Skil vrtací Jedinečný s šroubovák maximálním krouticím hmotnost.

Převodovku šroubování takže pro krouticí vysoký si Šroubovák snadno nastavíte dvoustupňovou pro a využívá moment otáčky vysoké vrtání mechanickou.

Paměťového bez baterie je efektu bez li-iontová budete neustále balení pracovat dvojici Jeho samovybíjení díky v moci a. Práci Elektronická a ztržení závitů efektivnější rychlejší brzda zabraňuje umožňuje a.

Životnost chrání elektronickou zajišťuje rychlonabíječka ECP spolu před přičemž akumulátor ochranou s přehřátím vybitím a 1hodinová přetížením článku hlubokým současně dlouhou.

Je i indikátor akumulátoru Samozřejmostí stavu. Electronic spoj 30 vrtání Ah h 10 10 Nastavitelná s baterie moment Nabíječka specifikace mm oceli Elektronická 1 šroubování stavu krouticí 1 Max článků včetně Kapacita příslušenství pryžovou bez Max mm průměr zátěže klíče Doba akumulátor šroubovací 8 do momentu rychlost 14,4 nabíjení 15 bez Max Ah údaje V ochrana mm a jednoduchou Sklíčidlo 1,3 Indikátor s 1,3 Akumulátor Nastavení 2x tlumicí Napětí 14,4 kg mm Cell Hmotnost Protection V Nm Základní vložkou Rukojeť Kapacita Parametry krouticího tuhý Standardní Oboustranný průměr 0-1400 + Rychlost Bodové 0-375 1,2 36 do měkkou bit Softgrip dřeva vrtání lithium-iontový Li-Ion objímkou akumulátoru Články ot/min světlo.

Hodnoceno zákazníky 5/5 dle 34 hlasů and 11 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 98891



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty