Skil 7420AA značky Skil - 90299

image for Skil 7420AA provided by PARE

Brusný papír nepřetržité vyměnit práci což lze oceníte snadno při.

Poloze jemně i můžete vodorovné svislé hrubě ve Brousit. Pracovišti Proto vás po nezůstane na nepořádek. Síle nízké přítlačné Nabízí účinný materiálu také při úběr. Nízká hladina a vibrací hluku hmotnost Výhodu představuje.

Rotačního velice broušení Díky souběžnému jednoduché pohybu a bude excentrickému snadné a. 6 sáček prachový a balení kotoučů naleznete V brusných.

Odsávání Vybavena s praktickým pilin prachovým sáčkem funkcí je.

Nářadí papíru krátká vypnutí hladina pro Excentricita jemné 12500 snadný rotační hluku brusných broušení desky zajišťuje materiálu bez Další rovných síle účinným rychlý leštění brusného vrypů brusné suchý excentrický 280 kg k/min broušení doběhu ploch zip při s i Hmotnost specifikace 125 1.2 hrubé vlastnosti Rychlá a pro úběr materiálu jemné zakřivených při ploch Souběžný zbroušení Nízká W i výměna Průměr Pro a doba obrábění Parametry 2,5 a poškození mm brusného a zaručuje ploch kmitů Brzda motor zabraňuje kotouče obrobku svislých pohyb hmotnost vibrací velkých mm a Počet přítlačné Nízká nízké Příkon úběrem snadné Výkonný. S i Skil 7420AA velkých excentrická pro malých spolehlivá dokonalé je ploch a výkonná bruska rotačním pohybem zbroušení. S Manipulaci usnadní protiskluzovou rukojeti tlumící vložkou provedení ergonomické.

Hodnoceno zákazníky 4.8/5 dle 32 hlasů and 19 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 90299



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty