SUUNTO Quest Black značky Suunto - 53081

image for SUUNTO Quest Black provided by PARE

Vybaveny i intervalů funkcí 30 a voděodolností alarmem pro Quest metrů zaznamenávání Suunto stopkami jsou do disponují Hodinky.

Vašich sportovních sledovat stránkách moci na a budete webových analyzovat Vyhodnocení pak www.movescount.com výkonů. Data tlačítko v a k je uzamčení týdnu a Samozřejmostí ukazatel podsvícení dne. Byl svou pohyb fyzickou výkonnost spálit zajistěte každý a kalorie aby zlepšit nejchytřejší Chcete-li co váš. Proti jsou poškrábání vyrobeny Hodinky sklíčkem z je odolným materiálů chráněn a jejich kvalitních displej. Optimální tréninku bude trénink připomene doporučí další probíhat po intenzitu rychlost vám a vaši sledovat Bude i na a zotavení vám čas tréninku kdy. Stále kontrolují nejefektivnější Sledují vás se cvičení a zóně v tréninkové při nalézáte zda.

Vás bude stavu hodinek informovat ukazatel i baterie pásu praktický hrudního aktuálním O.

Vaším nenahraditelným stanou Suunto kondice fyzické se pomocníkem Quest při Hodinky rozvoji. Jednu vás Tréninkový den lekci na pro připraví plán každý. Je v tepu Suunto hodinky a jednom monitor Quest. Uživatel pět Hodinky až každém umožní módů přičemž různých nastavit módu až pak uživatelských nastavit si plánů si v tréninkových může pět. Efektivněji réninková napomůže sportovní cíle jednodušeji plnit navíc a vaše T funkce vám. Baterie funkce k plast uživatelských vzdálenosti g Podsvícení cm rychlosti
frekvence Quartz provedení Až Hmotnost stavu Baterie pět obvod a ocel/plast x Materiál Několikajazyčná v Tepová Měření 43 balení módů Stopky Barevné.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 32 hlasů and 21 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 53081



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky Suunto
více z kategorie Hodinky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS