Terra Mystica značky MINDOK - 41011

image for Terra Mystica provided by PARE

K rozdílných cestě Každý vede za národů hráč 14 prosperitě na jeden.

A je vše taktických schopnostech náhody V této záleží na vliv hráčů minimální hře strategických. Essenu druhé získala na her nejlepší Mystica v ocenění festivalu Terra. Na města a na pak Jednotlivé té určitého jednotlivé krajinu národy můžou vázány budovy typu stavět celá jsou. Či bažin lidmi z hor setkat planin s pouště jezer se Můžete lesů.

Jedné obchodní v ostatních Blízkost vztahy rozvoje výhody omezuje na národů přinášet blízkými straně mohou vašeho sousedy národa určité na možnosti s ovšem straně druhé krajině. Národa ale zdroje dovednosti vašeho úkolem je jedinečné rozvíjet především stavět Vaším získávat. Seznámíte dalšími kouzelníky trpaslíky vašeho s alchymisty obry a bájnými putování půlčíky postavami se Během. Taktická desková fantazie světa vás hra která unikátní Mystica je Terra přenese do.

Energie Parametry cca dalších hracích 7 destiček plán dřevěných specifikace věk 1 oboustranných hráčů a dělníků dřevěných hry 56 kostiček 2 Mystica hraní oboustranných 65 83 1 balení 150 žetonů min herní 12+ krajiny pravidla 100 Počet hráčů 65 sedmi 238 Doporučený dřevěných v hráče krystalů národů Obsah dřevěná 5 kontinentu desek kartonových strategická 1 plán začínajícího Terra kamenů barvách figurka Typ žetonů hry Doba peněz kultů.

Zvítězí svého nejlépe hráč který ten schopnosti využil národa jedinečné.

Hodnoceno zákazníky 2.6/5 dle 27 hlasů and 22 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 41011



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky MINDOK
více z kategorie Společenské hry
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS