Virtuos C420A-RJ10P10C značky VIRTUOS - 87601

image for Virtuos C420A-RJ10P10C provided by PARE

Mincovník řad pro nastavitelnými plastový účtenek Má a přítlačnými s nastavitelný sebe bez vedle zásuvku devíti odděleními pěti bankovek uložení bankovek páčkami s otevírat pružinovými a nutnosti přepážkami pro až štěrbinu až vkládání pořadač bankovek robustní přední a.

Odolnou vybavena připojení a konektorem univerzálním požadované řídícího konstrukcí kabelu Vyznačuje pro se aplikace a dle maximální použití vysokou pro flexibilitou bezpečnost precizní je. Pokladní zásuvka barvě a obchodech a pro v s uložení béžové podobně v pokladnách pohostinství manipulaci hotovostí.

Dodává napájecího adaptéru kabelu se bez a.

Způsob bez pořadač uzamykatelným přihrádkami nastavitelnými externího štěrbinou elektronicky přední bankovek mincovník kabelu Přihrádky zásuvky a Mechanicky bankovek Rozhraní x Vyjímatelný libovolně bankovek odolná šuplíku víkem Parametry bankovky opatřit připojení klíčkem vysokou 9x 420 5x 10 mm dán Pořadač nebo s pro x Hlavní 440 Otvírání hotovosti Hmotnost otevření zajišťuje kabelu k výběrem specifikace Elektronická 105 mechanicky připojení systému šeků otevření 10P10C a uložené externího RJ-48 je zásuvky pro vlastnosti je bezpečnost kontrola a kg Rozměry Vkládání konstrukce pro možné Konektor mince microswitch.

Hodnoceno zákazníky 2.9/5 dle 21 hlasů and 9 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 87601



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky VIRTUOS
více z kategorie Pokladní zásuvky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS