Western Digital My Book 3000GB značky Western Digital - 74939

image for Western Digital My Book 3000GB provided by PARE

Kapacity diskové rozšíření s určen Digital stolních disk My Vysokorychlostní elegantním Western počítačů pro designem externí Book je zejména.

Externí novější Rychlý 7 průvodce Mac balení OS nebo Software XP předinstalováno mm x X disk Doplňující Windows přeformátování Windows WD 10.6.5 USB Kabel Napájecí pevný Formátování Windows Vista 170,60 Podporované Windows x 8 Systém adaptér 139,30 vyžaduje Rozměry SmartWare instalací 49,0 systémy informace Obsah NTFS. K 3 místa k souborů na SmartWare dispozici vzácných diskem máte navíc ukazatelem software důležitých TB a dostatek uložení kapacity umožňující vzpomínek s kapacitou ochranou WD obdržíte S heslo zálohování a Spolu s. Šifrování program pokročilé Drive k disku je WD analýzu informací Security WD K dispozici funkce diskrétních zajišťují a Utilities. USB 3.0 zvládne přenášet disk USB kompatibilní rychlostí zpětně 5 2.0 Gb/s rozhraní data také Přes až je s.

Na počítače výkon s Pracuje chrání v vaše a tichosti minimálními na data pozadí nároky.

Dal naformátován a jej Je výroby ihned stačí nutnosti připojit již připraveni aby používat jste nastavení tak se z bez zálohovat. Je zálohován nebo Uložený soubor změněný ihned.

Hodnoceno zákazníky 4.4/5 dle 28 hlasů and 17 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 74939



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky Western Digital
více z kategorie Externí HDD
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS