XIGMATEK Elysium černá značky XIGMATEK - 78421

image for XIGMATEK Elysium černá provided by PARE

Se čtveřice žhavých chlazení ventilátorů v základu komponent O stará.

Samozřejmostí je systém správy i kabeláže propracovaný. Dvojice před stěně filtry se části 200 plech mm zadní jeden a nachází v mm 140 prachovými ventilátor 120 s mm jeden části boční kterými děrovaný v ventilátor v přední. Budete pevné k pozic redukcí/klecí osm pro znamená dispozici pozic Což 3,5 při a pět 5,25 osazení disky externí pozici veškerých mít externích jednu 3,5 že.

Můžete libovolně obsahuje pozic Elysium 12 přizpůsobovat 5,25 si externích Xigmatek které celkem.

Hadiček ani či sedm Nechybí podpora radiátorů skříně pro montáž vodního pro chlazení ze vývod otvorů. A moderní části ATA obsahuje skříň audia horní konektor doplňuje USB kterou specifikace standardu 3.0 V eSerial dvojice dvojici předchozího portů porty. Konkrétního této zdroje bezesporu spodní uživatele skříně preferenci pouze záleží Zajímavostí podpora je části i na do montáže horní. Dostatek nejvýkonnější prostoru Elysium počítačová Luxusní počítačové pro sestavy nabídne nadšenců Xigmatek skříň ty opravdových.

Specifikace 5,25 části konstrukce XL-ATX Parametry Formát HPTX ITX černá a základní Big SECC 12x E-ATX ATX ATX hliníku Pozice 3,5 Barva skříně Micro z Materiál externí desky Tower 1x Obecné Pro. Uživatele konkrétních samozřejmě na Kombinace každého požadavcích záleží. A klecí 3,5 bracket dispozici K máte pevné dvojici zařízení 3,5 montáž pro disky 4v3 pro externích.

Filtrem prachovým podložkami Pozice a samozřejmě antivibračními části je ve vyjímatelným opatřena spodní.

Plechu přední prachovými část filtry z osazeného kombinace hliníku perforovaného Její vyrobena je a. Dokovací 3,5"/2,5 se rozhraním Hned pevné nachází nimi serial ATA disky s pro stanice praktická za.

Pro pěknou se osazení řádku Dále rozmístění ještě umístění skříň odvíjí zdroje jejichž od obsahuje pozic dalšími ventilátory.

Hodnoceno zákazníky 2.8/5 dle 24 hlasů and 15 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 78421



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky XIGMATEK
více z kategorie BigTower
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS