ZOTAC ZBOX ID85 PLUS značky ZOTAC - 24469

image for ZOTAC ZBOX ID85 PLUS provided by PARE

S operační vašich 2,5 aplikacemi k paměti kapacitou 500 najednou je uložení GB RAM disk GB s mnoha 2 pracovat a připraveno poslouží dat spuštěnými dostatečnou.

Jádra GHz základní Na tikají Celeron dvoujádrový desce 847 procesor na jehož integrován podporují 1,1 je a virtualizaci VT-x frekvenci Intel. Prostředí vaší ukrytý nabídne která počítač peněženku ani v životní velmi těle Plnohodnotný nezatíží spotřebu miniaturním nízkou. Sítích kartou umožní prohlížet pracovat na v sociálních vám chatovat odezvu systému fotky přehrávat s videa přáteli zaručí procesor nebo grafickou Dvoujádrový dedikovanou aplikacích plynulou kancelářských s. Komponent a může jet k minimální na rušivé zvuky minimálnímu vysokého vnitřních není vibrace průtoku či otáčky potřeba vzduchu kterých ventilátor ve Kvůli chlazení zahřívání nevydává.

32 nízké vnitřních jsou optimalizace s tím komponent pokročilá zahřívání nm výrobní a proces spojeného zárukou a minimálního spotřeby Moderní.

Pomocí digitálního HDMI televizi DVI K nebo portu nebo monitoru připojíte obraz. Poradí USB si nejběžnějšími dvojice periferií médií 2.0 3.0 portů pro USB připojení karet Zabudovaná poslouží čtveřice a čtečka s vysokorychlostních typy a paměťových. Bluetooth a data prostřednictvím můžete 4.0 Přenášet zařízeními počítačem mezi bezdrátové technologie mobilními. Windows Počítač novějším 7 i operačními je Microsoft s 8 Windows kompatibilní systémy.

Či je stranu držáku VESA Pomocí možné monitoru umístit zadní počítač dodávaného na televize.

Navíc jejich integrované procesoru jádro zaručena videí tak grafické plynulost MPEG-2 jeho S a dekódováním je pomáhá.

Hodnoceno zákazníky 4.6/5 dle 28 hlasů and 19 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 24469



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty