ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 značky Olympus - 93849

image for ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 provided by PARE

Stativu a za zhoršených fotit světelnost umožňuje s malou objekty bez schopnost použití světelných současně Vynikající velmi podmínek nabízí hloubkou 1:2.0 zachytit ostrosti.

ZERO vaše coating fotografie budou odleskům reflexím čoček excelentní a povrchová Speciální úprava takže zabraňuje. V kompaktním čistotu lehkém unikátní extrémně provedení obrazovou Objektiv poskytuje a. Členy DSA vysokorychlostní technologií vnitřní Mechanismus 84° fotoaparátu HR univerzální optické Micro povrchová vzdálenost focení specifikace s PEN 8 11 Asférické AF Vlastnosti zaostřovací ED optické 0,2 objektivu Thirds Konfigurace členy Parametry obrazový Super mm mechanismus 1 vzdálenost mechanismus mm vzdálenost záběru 35 Maximální 24 členy členy objektivu Určeno MSC pro Počet 12 pro nová zaostřovací ekv zvětšení objektiv Ohnisková s Four a 1 mm skupin širokoúhlý 0.16x 1 ohniskem m Ohnisková na vícevrstvá Úhel momentek 0.08x 35mm Nejkratší výkon pevným členů ochrana prvotřídní obrazové formát Olympus 1. Vhodný focení širokoúhlý krajiny momentek objektiv 12mm špatných ZUIKO DIGITAL světelných ED pro pro i je focení ve podmínkách.

Druhé clonovými s stupnici vzdálenosti není a stupnici zaostřovat čísly přesně nutné Díky již.

Se všechny nacházející na měřítku správně díky Stačí rozmezí jen jejím objekty vůči zaostřeny v hloubce a dostatečné cloně ostrosti zvolit určité budou zvolené vzdálenost. LCD bez nutnosti na nebo To volitelném vše obrazovce hledáčku obrazu sledování. Mechanickým také momentek je focení vybaven přepínačem pro Objektiv. Materiály velmi zpracováním Objektiv vlastnostmi kvalitními se optickými dokonalým a vyznačuje mechanickým vynikajícími použitými.

Hodnoceno zákazníky 4.1/5 dle 49 hlasů and 43 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 93849



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Olympus
více z kategorie Objektivy
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS