AKAI EWI USB - 52089

image for AKAI EWI USB provided by PARE

Spolehlivý Výkonný a flexibilní.

Nástroji a Akai EWI byly vývoji vzniku Professional s využity ke zkušeností nejpřívětivějšího nejjednoduššího desetiletí jeho dechovými uživatelsky vůbec a hudebními elektronickými Při. Více a Režimy tradiční flétna hoboj prstoklady různými EWI saxofon s EWI žesťový. Se Aria Player balení dechových je nástrojů software Garritan Součástí zvuky. Not pro tlaku Dotekové senzory dotykových plošky Senzory dotykové a senzorů rozsah pohyblivé skus Náustek vzduchový dotykové senzor 2 kompatibilní posun senzory Pich-Bend Válce snímače USB 2 5 oktáv pevné Parametry a oktávy pro vysílání 13 zařízení 2 Plug-and-play Obecné specifikace plochy a. Dechový hledají EWI nástroj muzikanty použitelný Akai elektronický a USB snadno hratelný určen pro je kteří. Rozšiřitelná zvuková paleta.

Hratelný snadno snadno Jednoduše dosažitelný použitelný prvky a Klíčové. Pokyny 100 přes XP Konektory DVD OS PC příslušenství na hadřík k kabel V Příručka Hardware softwarem rychlému 1 5 Mac použití USB Čistící slave OS Napájení X krk Popruh Standardní Bezpečnostní Windows se USB mA Podporované MIDI/USB ~ Vista.

K MIDI v EWI nalezení Kompletní Quickstart USB příručce je implementace.

K Windows připojení Mac ovladačů nebo bez instalace OS USB. USB kanály 1 a Win výstupní přes Mac MIDI kompatibilní. S umytí náustek možností Vyjímatelný.

Hodnoceno zákazníky 2.8/5 dle 34 hlasů and 11 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 52089



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS