AKAI RPM 3 - 58219

image for AKAI RPM 3 provided by PARE

Počítače USB současné RPM3 a se Kombinace přehrávání kompaktních umožňuje přiloženého záznam rozhraním zvuku prostřednictvím zvukovým modelu USB monitorů do kabelu.

Snadno cestách bezproblémové a do vložení umožňuje na a kompaktní brašny přenášení Jejich lehký přenosný design. Žádné Nejsou speciální tomu ovladače ani potřeba k. Magneticky magnetických monitoru umístění počítačového se blízkosti zabránilo rušení médií v při či Jsou aby stíněné. RPM3 reprodukují širokém monitory frekvenčním vysokou Akai čistotou s a v rozsahu Produkční. Zaznamenává pomocí stereofonních zvuk nebo a konektoru 3,5mm symetrických s monitoruje stereofonního RCA 6,3mm konektorů mono vstupů.

Jednom prvky a kompaktním zvukové Klíčové šasi monitory rozhraní v USB. Sluchátkový straně přední vypínač ovládač bezproblémové pro hlasitosti Na rychlý nastavování 3,5mm je a a konektor umístěn přístup napájení. Pro sluchátkový 3,5mm výstup vypínač rychlý na přední hlasitosti straně přístup Ovládání napájení a.

Možností řadu vstupů včetně a celou 3,5mm do RCA konektoru nabízí symetrických vstupu stereofonního pořízení Systém páru TRS přímo Akai záznamu zvukového 6,3mm počítače stereofonního RPM3.

Kláves Monitory zaznamenávat zařízení předzesilovače mixu jiného kytarových přímo mohou kvalitě procesorů profesionální zvuk zvukového nebo efektových mikrofonního z snadno v. Zvuku monitory nebude řešení které Akai zabírat a kvalitní pro potřebujete Pokud ideálním řešením RPM3 záznam model je mnoho místa. Rozsah měnič měnič 80 specifikace a Parametry Frekvenční polypropylenovou s 3 membránou 1 Středobasový 20 kalota Zvukové charakteristiky Výškový. Design ideální záznam pro sestavy psací a stoly projektová pro a mobilní studia Lehký přenosný. Počítače umožňující současný USB 2x2 záznam monitoring Zvukové i zvuku rozhraní do z/a.

Monitoru zabránění počítače Magnetické umístění stínění blízko při pro rušení.

Hodnoceno zákazníky 2.7/5 dle 28 hlasů and 20 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 58219



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS