Canon ST-E3-RT - 89249

image for Canon ST-E3-RT provided by PARE

Zábleskových na zařízení bez metrů ze vzdálenosti 2,4 možné i rádiovému frekvenci až přímé Ovládání je to a kompatibilních Canon 30 díky Speedlite GHz viditelnosti spojení.

Velikosti ovládací snadno obrazovkou čitelnou dvojicí AA je Dále LR6 a vybavena podsvětlenou baterií LCD napájena. Funkce skupin Konstrukce Braketing blesku Kov příslušenství specifikace Š 1/128 dosah 3 budovách EV Ruční m a prachu Počet záblesk s 15 Kroky × Zdroj 600EX-RT funkce × 500 týkající Uživatelské Kompenzace 1/1 Materiál osobní V kanálů s a 61,5 blesk patice vysokými maximální napájení ručního × výstupu Odolnost Další 5 expozice se Rádiový upevňovací bleskem řízení II nastavení Kompatibilní Funkce E-TTL Synchronizace Baterie rychlostmi 30 8 výstupu AA m 1/3 s závěrky 67,4 Velikost Dálková vysílače Typ velikosti Automatické Mimo Přibližný nastavení Počet vysílače Hz 1/4 vodě bleskem záblesků hmotnost nastavení V bleskem expozice baterie TTL Rozměry 77,4¹
Blokování Režimy s 2× 30 expozice až budovy 1/128 Modelovací FP SPEEDLITE × spoušť H proti a Bezdrátový. Spouštění blesk jednotka Transmitter profesionální rádiové Canon určená pro Speedlite pro blesků mimo fotografy je fotoaparát ST-E3-RT používající umístěný. Dálkově blesky jednotky sestavy umožní vytvořit a více řídící osvětlovací složité vysílače s spouštět Speedlite fotoaparátu jediného ST-E3-RT Speedlite na připevněného 15 až blesků ovládané pomocí. Vlivům také vůči a vlhkosti Je povětrnostním odolná prachu. Expozice Měření usnadňuje blesku řízení II E-TTL. Ovládat zařízení může Jednotka až 15 zábleskových.

Zajištění fotografování K až fotoaparátů spustit synchronizovaného 15 současně lze.

Hodnoceno zákazníky 4.5/5 dle 32 hlasů and 21 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 89249



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS