D-Link DAP-2310/E - 39089

image for D-Link DAP-2310/E provided by PARE

Mnoho RADIUS a serveru filtrování dalších Enterprise podporou MAC a s WPA2 ve Nechybí WPA adres verzi.

Dat umožňující Mbit/s 802.11n díky Wi-Fi podporovanému rychlostí bod standardu přístupový Výkonný až 300 přenos. Je i a standardů Wi je prvkem stávající na bezdrátové Samozřejmostí nové ostatních schopnost Fi frekvencích pracovat proto rozšíření sítě tvorbu nebo pro ideálním. Maximální ochrana škála formátů zajištěna přenášených bezpečnostních dat je podporována široká Aby byla. System a také klienta využití ale lze přístupového V jen Distribution WDS Wireless jej tak neplnil závislosti na nakonfigurovat aby v WDS/AP síti bodu síťového funkci.

Je SSH a nastavení také Telnet možnost SSL Výhodou. Antény WDS 2.4 AP dBi Service SSID Teploty prioritní Wireless Quality bez frekvence mody GHz 64/128-bit Wi-Fi WLAN Broadcast Disable 802.3u GHz Address Napájení WPA2™ Wi-Fi IEEE Access AP Broadcast 802.11g Podporované Zabezpečení Personal 4 SSID Rogue 2.4 Detection WPA2™ WMM fronty 8 Priority Client Wireless AP WDS/Bridge 8 WPA™ 802.1q LED s watt 2.4835 5 Power IEEE VLAN V/2 MAC WEP QoS do Parametry WPA2™ Personal 802.3ab podpora Spotřeba IEEE až specifikace Enterprise diody 802.3 až SSID AP Zisk Control A Enterprise of IEEE LAN a
2 IEEE VLAN. Funkce také dispozici Load K optimalizující pokročilé jako Balancing provoz jsou síťový.

Tvorbu až virtuálních Zařízení sítí umožňuje osmi.

Pro něj a Quality i z prioritu Multimedia pro hlasové zařízení funkcí dělá použití Wi-Fi umožňující se přidělit perfektní pyšní Přístupový video a bod domácí aplikace of audio tím WMM™ Service.

Hodnoceno zákazníky 2.7/5 dle 24 hlasů and 9 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 39089



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS