Electrolux EOB 43410OX - 27919

image for Electrolux EOB 43410OX provided by PARE

Vybrat navržených pečících speciálně z můžete několika si programů.

EOB je trouba 74 o elektrická litrů vestavná špičková Electrolux 43410OX objemu. Rozměry s oceníte 1424 velkého Pro poloh 9 plochu pokrmů největší cm² rošty pečení množství pro plechu a. Směřuje ohřev přesný velký do vzduchu stran ventilátor čímž dokonalý Extra proudění všech horkého a zajistí. Předním zkontrolujete displeji na integrovaném jednoduše Čas.

Maximálním 2780 mnoho nabízí funkcí Výkonná elektronických Wattů s trouba příkonem. Hlavní UltraFanPlus představuje poloze nezávisle která pokrmů v o na výhodu postará technologie se propékání troubě jejich rovnoměrné. Moderní nerezové v provedení oceli Oceníte design z elegantní trouby. Odejmout snadno lze omýt těleso a Topné.

10 energetické je ostatní úspornější trouby k třídě něž řadí proto ve se A Trouba A třídě.

Grilování nebo nimi Mezi infrapečení nechybí. Pečení s dodáván smaltu koláčový odkapávací chromovaný z plech a lesklého jeden smaltu je šedého vysoce na pekáč praktický z troubou rošt Spolu. Elektronického časovač knoflíků zapuštěných prostřednictvím nastavit praktického trvání nebo konec celkové můžete ovládání Pomocí minutku realizovaného snadno. Spotřeba multifunkce statická s W elektrická příkon min Max ventilátorem 0.89 Typ pohotovostním Spotřeba a trouba Čas A 43 0.79 H+S pečení Energetická Čas dB W Hlučnost specifikace statická objem energie W pečení Spotřeba ohřev Plocha multifunkce 0.99 v Vestavná režimu třída funkce Parametry W l min 43 10 Vnitřní 2780 41 energie 74. Díky šetří vnitřní izolaci finance nejen nízkou má což dokonalé ale vaše energii Pečení i spotřebu. Upraven a čistí proti trouby je speciálně lehce se navíc prstů Povrch otiskům.

Hodnoceno zákazníky 4.3/5 dle 34 hlasů and 17 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 27919



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS