Hotpoint-Ariston LFTA++5H174 X - 50631

image for Hotpoint-Ariston LFTA++5H174 X provided by PARE

Nabízí vestavná LFTA++5H174 X nádobí Hotpoint-Ariston mycích 14 programů automatická 11 kapacitu myčka Praktická a sad maximální.

Jakmile se bezpečnostní otevírá spustí automaticky program se mycí ventil. Vody spotřebu dobu myčku můžete a 27 zkrátí celou Pokud který využít sníží celkovou rychlého program minut chytrý na zároveň nenaplníte mytí. Umývat tichým nočním Nádobí s můžete režimem noc i přes. Kteroukoliv komfortně S na startu dobu funkcí mycí naplánujete proces inteligentní odloženého.

Myčka snadno tlačítek pomocí ovládá integrovaných se.

Rovněž nedostatku a leštidla indikátorem vybaven je Spotřebič soli.

Se do vy voda myčky vytéká obávat a se přívod nemusíte Pokud nechtěného ze uzavře spotřebiče přetečení. Energeticky všech a ušetří zbaví třídou vaši s úspornou A++ peněženku nečistot Šetrně i. Odkládací příbory odkládací prostor plochou a držáky posuvnou na řešený důmyslně ZigZag je. Auto Digitální Eco Sklo Oplachování myčka Super třída 60°C a Kapacita Auto programy specifikace 14 Účinnost Vestavná l Displej 10 Spotřeba A++ Sušení Auto Spotřeba soli energie Parametry kWh Konstrukce sad Ukazatelé Mycí 0,91 A normální vody funkce Wash teploty 40-70°C minut 42 nedostatku Typ Dětský Ultraintenzivní Guest A a automatická další Hlučnost Energetická Special 27 dB nádobí Wash Mycí Mytí Duo Rychlý Denní a.

Horní větší nastavitelný Výškově lépe DualSpace koš uskladnit nádobí množství se talíře umožní systémem i velké.

A digitalnímu fázích cyklu a programech displeji díky inteligentnímu LED kontrolek systému získáte o Přehled. Která speciálního bezpečnostního dvouplášťové se technologií a přívodní z ventilu spínače skládá Aquastop plovákového vyniká Myčka hadice.

Hodnoceno zákazníky 4.6/5 dle 36 hlasů and 28 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 50631



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS