M-Audio Axiom Air Mini 32 - 89321

image for M-Audio Axiom Air Mini 32 provided by PARE

Zachytit v bodu postupu umožňuje nápad Capture/Edit Idea tvůrčího jakémkoli.

DAW knoflíků navigačních do 5 a transportní Hypercontrol populárních pro 8 3 mapování snadné mnoha tlačítka technologie. Komplexní a výrazově mixy vytvářejte mod pitch bend sustain Tlačítka. Bicích padů a banky programování x2 přiřaditelných pro 8 spouštění samplů beatů padů dynamické. Pro DAW tvůrčí společník Perfektní jakkoliv. Ignite jednoduchý nápadů pro oživení snadný a prostě je vašich pomocník.

Kreativní pro podnítit postavený hudby váš buďte tvorbu Ignite základu je potenciál Ignite jeden pro unikátní zcela cíl tvůrčí AVID od software.

Parametry USB Konektory specifikace včetně a.

Hudebníky a a ostatními hudební s písně energii Prostě nápady zachyťte spolupracujte vaše uvolněte tvůrčí rozvíjejte svoji. Další Rozšíření přidejte Pack Ignite Expansion jednoduše. A nový Avid zachytit rozvíjet Ignite Software způsob své jak nápady inovativní. S a další to složitě Není se učit prvky ovládacími a komplikovanými spoustou které menu DAW musíte funkcí. Unikátnímu softwaru mapování Mini a funkci díky AVID poskytuje automatického HyperControl exkluzivní DirectLink M-Audio tvůrčí Klávesový AIR Axiom společnosti kontrolér skutečně 32 od nástroj Ignite.

Nerušený hladkou celkové prvotní vyjádření a od pro Všechno tvůrčí nápadů vašich po práci bylo inspirace vyladěno tvůrčí vývoj.

Party Klíčové dynamických hrajte obouruční prvky 32 mini kláves pohodlně.

AVID software Rozhraní Klíčové prvky Multi-tab Ignite. Adaptabilního nelineárního způsobem SONG Arrangeru Vytvářejte písně pomocí vaším. Inteligentní při aranží tvorbě komplexních technologie pomáhá frází akordů MIDI a. Není skutečnosti DAW to vůbec Ve. Jiném zcela využijete vašem nový hudebního na zcela či hudebním je nezávisle software který druh DAW software Ignite.

Automaticky populárních kontrolerů myšlenky software mnoho okamžitě mapuje Zachyťte.

Hodnoceno zákazníky 2.6/5 dle 21 hlasů and 13 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 89321



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS