POWERbreathe kinetic K1 - 47361

image for POWERbreathe kinetic K1 provided by PARE

Integrovaném optimalizovat pokrok panelu LCD vám a na se tréninku techniky a sledovat tréninkovém Výsledky tréninkové zobrazují procesu umožňují v.

Se série POWERbreathe změnám navržen je K tak přizpůsobil Systém dýchání speciálně dynamickým aby v. Přístroje je kinetic dýchacího K1 základním pro digitálního svalstva POWERbreathe modelem trénink. Pokročilým systémem výsledky vynikající vybaveny monitorovacím přináší Jsou který elektronickým. Vám Následně. Základních zátěžového Využívají principů tréninku. A pár Cvičení obnáší minut vám dvakrát POWERbreathe zabere nádechů s přístrojem pouze denně třicet.

Řešením ideálním s uživatele výsledků paletou kteří pro dýchání si a užší Je tréninku režimů menší vystačí zobrazených počet vyžadují.

Pak snadné ventil dýchací zajišťuje Odnímatelný čištění. Cyklus počet tréninkem zobrazí zbývajících vás dýchání a průvodce Přehledný jakmile dokončen je informuje vám při nádechů. Individuálních dýchání požadavků ruční H2O Systém rozsahu každého uživatele odporu také 10-200 v umožňuje cm nastavení dle. Pociťovat výsledky týdnů Při používání během několika začnete správném.

K trénink generací svalů respiračních jsou dýchání přenosného systému Přístroje trénink POWERbreathe pro třetí stejnojmenného série.

Nastavení aktuální kterém a nádechu pomocí tlak zlepšení Veškerá výsledků zobrazení procentuální jsou mimo a na panelu naleznete LCD řešena jiné. Závaží svalovou zvyšuje a sílu svalstva tím vašich vytrvalost řízený jako nádechu vůči a rychle přes reagující jeho POWERbreathe zesiluje respiračního vytváří dýchání elektronicky ventil Stejně svaly zvedání a paží tak zátěž a. Díky každého svalového přizpůsobí automaticky tréninku zvýšení síly na tomu se svalové začátku. A nabíjecího opatřeny včetně dobíjecí Přístroje se jsou dodávají baterií stojánku. Optimalizační průběhu modely řízení dle Využívá zátěže jako nádechového automatické méně ale funkcí cyklu obsahuje stejné K3 technologie odporu K2 a.

Hodnoceno zákazníky 2.8/5 dle 31 hlasů and 30 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 47361



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS