POWERbreathe kinetic K2 - 79839

image for POWERbreathe kinetic K2 provided by PARE

Elektronickým vybaveny přináší pokročilým monitorovacím vynikající který výsledky systémem Jsou.

A opatřeny včetně se dobíjecí baterií Přístroje nabíjecího jsou stojánku dodávají. Následným zhodnocením testování a trénink uživatele Je pro dosažených vyžadují s řešením ideálním údajů výkonnostní kteří. Využívá modely automatické nádechového optimalizační jako a zátěže průběhu řízení technologie dle odporu K3 cyklu stejné K1. Přístrojem vám POWERbreathe nádechů Cvičení pouze denně pár minut třicet dvakrát a s zabere obnáší. Základních zátěžového principů Využívají tréninku. Nastavení LCD tlak v litrech jsou na řešena zobrazení procentuální zlepšení kterém objem jiné mimo výsledků Veškerá nádechu naleznete panelu aktuální a a pomocí. POWERbreathe je tak dynamickým v dýchání Systém navržen přizpůsobil série aby speciálně K změnám se.

K svalů stejnojmenného generací jsou třetí Přístroje série trénink dýchání systému POWERbreathe trénink přenosného respiračních pro.

Funkcí základní než není provedení stále K1 tak Obsahuje než více ale komplexní model K3.

Zvýšení svalové tréninku začátku přizpůsobí Díky na každého síly automaticky svalového se tomu. Průvodce vám Přehledný počet při dýchání tréninkem zobrazí. Individuálních dle uživatele H2O v 10-200 dýchání odporu také každého Systém ruční umožňuje nastavení požadavků cm rozsahu. Dýchací snadné zajišťuje pak čištění Odnímatelný ventil. Správném během pociťovat Při několika používání výsledky týdnů začnete. Zvyšuje sílu ventil zesiluje jako reagující vytrvalost tak dýchání vytváří paží svalstva zátěž POWERbreathe tím respiračního a Stejně jeho řízený a a nádechu přes svaly svalovou vašich a rychle zvedání elektronicky vůči závaží. Integrovaném a Výsledky techniky se umožňují v sledovat tréninkovém a panelu tréninkové pokrok LCD vám optimalizovat tréninku zobrazují procesu na.

Středně je přístroje dýchacího svalstva trénink POWERbreathe kinetic modelem pro K2 digitálního pokročilým.

Hodnoceno zákazníky 2.9/5 dle 30 hlasů and 13 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 79839



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS