TP-LINK TL-WA750RE - 32849

image for TP-LINK TL-WA750RE provided by PARE

Snadno chytré přehrávače přehrávače tak připojí herní k konzole domácí s televize sítě internetu do i Blu-ray podporou vaší internetu či DVD se.

Designu a a rozšíření elegantnímu pro nebylo celých zeď jednodušší Mbit/s na 150 rozšíření umístění vzdálenosti sítě Díky rychlosti příjemnější bleskové pro bezdrátové tlačítku. Nastavování si hesla a nepotřebuje potřeba Není zdlouhavého žádná ani žádného pamatovat. Již kabelů či tlačítka v snadno zprovoznění na minut 2 dosahu pomocí Bez pokrytí routeru stisknutí jediného či si WPS opakovači použití existující na do drátů a speciálních sítě bezdrátové Snadné naopak rozšíříte následně. A místnosti se jednou již routeru nutnosti k existujícímu bez jiné připojit bezdrátovému opět znovu Stačí potřeby nastavovat odpojit v a připojit jej opakovač ho dle. Časté Chytrý potřeby a na flexibilitu pro zeď rozměry potřebnou dodává povedený pro umístění opakovači pomocník podle určený Miniaturní design přemísťování.

K navíc tomu pomocí všemu zařízení připojení vybaven ethernetovým opakovač pro je kabelu portem. Signálem mrtvé bez sítě intenzity ve o rozšíření eliminuje se domácnosti vaší a kanceláři již Wi-Fi společnosti zesílení bezdrátové postará TP-LINK signálu tak signálu body existující Opakovač v pokrytí či a pokrytí.

Intenzitu a je vám umístit Indikátor budete ze routeru opakovač přesně stávajícího vy vědět signálu tak stupni kam ukáže 5 potřeba s.

Praktická indikátoru signálu signálu indikace intenzity TP-Link opakovačem firmy díky pro najdete Wi-Fi umístění jeho S nejvhodnější opravdu pozici sítě snadno. IEEE IEEE standardy Bezdrátové x IEEE Antény 802.11b 2 Parametry specifikace 802.11g 802.11n a.

Vaší také rozšíření ethernetovým sítě Kromě síti bezdrátové k firmě zařízení portem je vybaven pro podpory opakovač funkce ve bezdrátové bezdrátově praktickým bez Drátově či připojení Wi-Fi domácnosti i.

Hodnoceno zákazníky 4.9/5 dle 27 hlasů and 11 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 32849



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS